A-Clean 212

Lúgos tisztítószer falak, padló és minden olyan felület tisztítására, mely élelmi-szerrel érintkezhet. Minden függõleges felületen megtapad, tisztít és HACCP-s adalékkal fertõtlenít.

Jellemzés
Az A-Clean 212 erõs tisztítószer, amellyel megvalósítható a higiénia az élelmiszer feldolgozó helyeken, például a konyhában és az élelmiszeripari üzemekben. Az A-Clean 212 pórusokban is zsírtalanít, kemény vízzel is használható és bizton-ságosan alkalmazható minden felületen, akár alumíniumon is.

Használati útmutató
Élelmiszerrel érintkezésbe kerülõ területeken: a szennyezõdés mértékétõl függõ-en 1-6%-os hígításban (langyos vízzel). Vigye fel a felületet az A-Clean 212–t és hagyja hatni pár percig, szükség esetén súrolja le, majd ezután öblítse le tiszta vízzel. Habkészülék használatakor úgy állítsa be a készüléket, hogy megfelelõ mennyiségû szárazhab keletkezzen (3-5%-os adagolás). A szer gyorsan behatol a szennyezõdésbe, átitatja, majd leoldja a felszínrõl. Az A-Clean 212 kielégíti az é-lelmiszerrel érintkezésbe kerülõ tisztítószerekre vonatkozó követelményeket.

Biztonsági tudnivalók
A szer használatakor viseljen gumikesztyût. A szemet és a bõrt irritálja. Gyerme-kek elõl elzárva tartandó. Ha bõrre kerül, a szer azonnal bõ vízzel le kell mosni.
Ha szembe kerül, a szer azonnal bõ vízzel ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.
Lúgos, de nem mérgezõ. Fagymentes helyen kell tartani.

Kémiai-mûszaki információ
Termék jellemzése:    Tiszta világossárga folyadék
PH- érték:                       13,1
Sûrûség:                       1,06
Toxicitás:                       Akkut orális LD50 érték (patkányra)> 5 ml/kg
Biológiai lebonthatóság:    Felületaktív anyagok elsõdlegesen biológiailag lebontható.

Kiszerelés:  25 liter

© 2018 ipari-tisztitoszerek.hu Minden jog fenntartva .